Profhilo - Bioremodellering Profhilo - Bioremodellering

Behandlinger

Vil du vite mer? Send oss en melding for mer informasjon og timebooking.

Profhilo

Profhilo er en injiserbar anti-agingbehandling laget av hyaluronsyre for hud som mister sin elastisitet og fasthet med alderen. Den kan brukes på ansikt, nakke, decolletage, armer, hender og knær, eller andre deler av kroppen din hvor huden viser synlige tegn på aldring.

Ofte ser vi en umiddelbar merkbar forbedring i hudtonen og fukten, samt økt fasthet og minimering av linjer.

Hyaluronsyre er best kjent som et “fyllstoff” og brukes vanligvis til å gi volum til leppene eller for å konturere og forme andre områder av ansiktet.

Profhilo skiller seg fra vanlige fyllstoffer på mange måter takket være strukturen som gjør at den kan spre seg over et stort område for å øke fukten og stramme eller “omforme” huden.

Behandlingen tar vanligvis mellom 15-20 minutter. Injeksjonspunktene merkes med en hudblyant og området som skal behandles desinfiseres først for å unngå at bakterier trenger inn i huden. Deretter skjer injiseringen med en tynn sprøyte. Det oppleves lite ubehag under behandlingen da sprøytespissen er svært tynn. Hvor mange injeksjoner du trenger vil avhenge av om du velger å behandle flere områder som ansikt og hals eller kun ett område.

Hyaluronsyre er et naturlig forekommende stoff produsert i kroppen vår, det finnes i hud, leddog annet bindevev. Dens rolle er å beholde fuktighet i kroppen og hjelpe med kollagenproduksjon. De kan holde opptil 1000 ganger vekten i vann, noe som gjør den ideell for binding av fuktighet i huden. Med alderen minker imidlertid hyaluronsyreproduksjonen og huden ser kjedeligere og dehydrert ut, med fine linjer og rynker som en uunngåelig konsekvens.

Profhilo inneholder en av de høyeste konsentrasjonene av stabilisert hyaluronsyre på markedet. Fordi det er termisk bundet og ikke kjemisk bundet, fungerer det som en fantastisk hydrator (fuktighetskrem), og ikke som et fyllstoff. Det injiseres like under overflaten av huden der den sprer seg raskt og reagerer med ditt eget vev for å umiddelbart øke hydreringen. I løpet av de neste fire ukene går den inn i fase to og begynner arbeidet med å øke produksjonenav elastin og kollagen. Dette forvandler effektivt huden og gir den et jevnere, glattere og fastere utseende.

Paplene forsvinner gradvis i løpet av noen timer. Huden kan være litt rød de 2-3 første dagene etter behandlingen. Blåmerker og noe hevelse og klumpfølelse er også vanlig. Hvis du har sensitiv hud, kan tilhelingen ta noe lengre tid.

Unngå hard fysisk aktivitet, massasje i det behandlede området og varm dusj eller bad de første 24t etter behandlingen. Du kan bruke sminke etter 4 timer.

Du kan gå rett tilbake til daglige gjøremål. Hudrødme, små hevelser, ømhet og forbigående hodepine er vanlig etter behandlingen og vil som oftest forsvinne i løpet av noen dager.

Gravide og ammende, de som har kjent allergi overfor hyaluronsyre eller noen av innholdsstoffene skal ikke behandles. Det finnes visse sykdommer og tilstander som er kontraindisert.

Du blir alltid bedt om å fylle ut et helseopplysningsskjema når du kommer til time, her går vi igjennom din medisinske historie slik at du kan føle deg trygg på at behandlingen passer for deg.

Vil du vite mer? Send oss en melding for mer informasjon og timebooking.

Bestill time - FYLL UT SKJEMA UNDER