Tear Through  Tear Through 

Behandlinger

Vil du vite mer? Send oss en melding for mer informasjon og timebooking.

Tear trough behandling

Søkk eller mørke ringer under øynene kan gjøre at man ser trett og uopplagt ut, noe som igjen kan føre til at man ser eldre ut enn man er. Ved å injisere filler eller restylane i tåregropen under øyet vil søkket fylles ut og dermed vil gropen forsvinne som gir inntrykk av poser og mørke skygger under øynene.

Dette er en effektiv behandling som får en til å se mer opplagt ut og kan fjerne flere år fra ansiktet kun på noen få minutter. Jeg er opptatt av dine behov, det er viktig at du etter behandlingen føler deg som en forfinet utgave av deg selv med et naturlig og pent resultat.

Behandlingen tar vanligvis mellom 20-30 minutter. Området som skal behandles desinfiseres først for å unngå at bakterier trenger inn i huden. Deretter skjer injiseringen med en svært tynn nål. Hvilken mengde Restylane som injiseres avhenger av området som behandles.

Fillere inneholder en liten dose lidokain (bedøvelse), som gir en rask smertelindring rett etter injisering og noen timer etter. Når bedøvelsen går ut etter noen timer kan det føles ømt på det behandlede området.

Dette er en effektiv behandling som får en til å se mer opplagt ut og kan fjerne flere år fra ansiktet på kun noen få minutter.

Resultatet ses øyeblikkelig etter behandlingen, men blir bedre i løpet av de neste ukene. Du settes opp til en kontroll etter 2-4 uker.

Effekten er langvarig, men ikke permanent, da filleren brytes gradvis ned i kroppen. Varigheten er fra 6-12 måneder (noen områder lengre), i gjennomsnitt ca 8 måneder.

De vanligste bivirkninger er hevelse og blåmerker i behandlingsområdet, dette forsvinner vanligvis i løpet av noen dager.

Har du tidligere hatt en allergisk reaksjon på noen av innholdsstoffene, er gravid eller ammende skal du ikke behandles. Det finnes visse sykdommer og tilstander som er kontraindisert for behandling med fillers.

Du blir alltid bedt om å fylle ut helseopplysningsskjema når du kommer til time, her går vi igjennom din medisinske historie slik at du kan føle deg trygg på at behandlingen passer for deg.

Vil du vite mer? Send oss en melding for mer informasjon og timebooking.

Bestill time - FYLL UT SKJEMA UNDER