Rynkebehandling med filler Rynkebehandling med filler

Behandlinger

Vil du vite mer? Send oss en melding for mer informasjon og timebooking.

Rynkebehandling med filler

Folder, rynker og linjer kan effektivt fjernes med fillerbehandling. Eksempler er marionettlinjer som har sitt utspring fra munnvikene og nedover, nasolabiallinjer fra nesevingene og ned mot munnvikene og “røykelinjer” over munnen. Fillere som Restylane, består av en krystallklar hyaluronsyre-gel som injiseres under huden for å redusere rynker og linjer i ansiktet, og gi hudforyngelse m.m. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen og er et fuktighetsbindende sukkermolekyl. Den binder vann og tilfører huden fuktighet fra innsiden og holder den spenstig og elastisk. Ved aldring og ytre påvirkning som forurensing, soling og røyking brytes hyaluronsyrenivået i kroppen ned, huden blir dermed ujevn og tørr, mister elastisitet og volum – og dermed vil linjer, rynker og ujevnheter dukke opp. Fillere inneholder en kunstig fremstilt hyaluronsyre-gel som binder fuktighet, akkurat som kroppens egen
hyaluronsyre. Dette gjør at huden får en jevnere og fastere overflate, samt at linjer, rynker og arr reduseres. De inneholder ingen giftstoffer eller animalske ingredienser og er derfor helt trygge å injisere.

Behandlingen tar vanligvis mellom 20-30 minutter. Området som skal behandles desinfiseres først for å unngå at bakterier trenger inn i huden. Deretter skjer injiseringen med en spiss eller butt nål. Hvilken mengde som injiseres og hvilken teknikk som brukes avhenger av området som behandles. Fillere som brukes i rynkebehandling inneholder en liten dose lidokain (bedøvelse), som gir en rask smertelindring rett etter injisering og noen timer etter. Når bedøvelsen går ut etter noen timer kan det føles ømt på det behandlede området.

Vi er opptatt av dine behov, det er viktig at du etter behandlingen føler deg som en forfinet utgave av deg selv med et naturlig og pent resultat.
Resultatet ses øyeblikkelig etter behandlingen, men blir bedre i løpet av de neste ukene. Effekten er langvarig, men ikke permanent, da filleren brytes gradvis ned i kroppen. Varigheten er fra 6-12 måneder (noen områder lengre), i gjennomsnitt ca 9 måneder.

De vanligste bivirkninger er hevelse og blåmerker i behandlingsområdet, dette forsvinner vanligvis i løpet av noen dager.

Har du tidligere hatt en allergisk reaksjon på noen av innholdsstoffene, er gravid eller ammende skal du ikke behandles. Det finnes visse sykdommer og tilstander som er kontraindisert for behandling med fillers.

Du blir alltid bedt om å fylle ut helseopplysningsskjema når du kommer til time, her går vi igjennom din medisinske historie slik at du kan føle deg trygg på at behandlingen passer for deg.

Vil du vite mer? Send oss en melding for mer informasjon og timebooking.

Bestill time - FYLL UT SKJEMA UNDER