Om Cecilie Om Cecilie

KOSMETISK SYKEPLEIER

Om Cecilie Mikkelsen

Cecilie har over 20 års erfaring som sykepleier. Hun har i tillegg til stadig å fornye sin kunnskap gjennom kurser i avanserte estetiske injeksjoner, også gått videreutdanning innen kosmetiske injeksjoner på Amabilis academy og studert dermatologisk sykepleie ved Senzie akademiet og har derfor høy faglig kompetanse. Hennes mål er å fremheve din naturlige skjønnhet basert på en grundig forståelse av ansiktsanatomi, analyse av volumtap, hudtilstand, hudproblem, alder og dine ønsker. I nyere tid har også Cecilie videreutdannet seg innen permanent make up og utfører bryn med powderbrow- og hårstråteknikker.

Hun er opptatt av at hennes kunder skal føle seg som en forfinet utgave av seg selv og hun får stadig gode tilbakemeldinger og fornøyde kunder som kommer tilbake til henne.

Hun har gjennom en årrekke arbeidet som hygieneansvarlig på postoperativ avdeling både i offentlig og privat sykehus og har derfor høyt fokus på hygiene i sitt arbeid med estetiske behandlinger.

Alle medisinske injeksjoner (rynkebehandling, sprengte blodkar og fettreduksjon) gjøres i samarbeid med medisinsk ansvarlig lege, dr. Ove A. Bjerkan, du vil derfor bli kontaktet i forkant av timen din til en e-konsultasjon hvor du stilles noen spørsmål angående din medisinske historie. Konsultasjonsprisen er inkludert i behandlingen.

Bestill time - FYLL UT SKJEMA UNDER