Microneedling Microneedling

Behandlinger

Vil du vite mer? Send oss en melding for mer informasjon og timebooking.

Microneedling

Microneedling innebærer at man perforerer det ytterste hudlaget ved bruk av mange små nåler, ved hjelp av en dermapen. Dette påfører huden et mikrotraume som stimulerer til kollagenproduksjon og som igjen vil stramme opp og fornye huden. Behandlingen er effektiv mot rynker, store porer, arr, solskadet hud, pigmentflekker og strekkmerker. Behandlingen kan kombineres med kjemisk peeling for maksimalt resultat.

Dette er en behandling med dokumentert effekt.

Dermapen lager mange og tynne kanaler inn i epidermis og dermis, samtidig brukes en blanding av hyaluronsyre, peptider og vitaminer som penetreres helt ned i dermis og virker oppbyggende. Huden leges og nye kollagen- og elastinfibre dannes og huden blir strammere.


Behandlingen avsluttes med avkjølende maske.

Etter en kur med behandlinger vil man etter 3-4 måneder se resultatet. Huden vil faktisk jobbe med å forbedre seg i opptil ett år etter behandlingen. Da kollagenproduksjonen øker etter en microneedling vil huden øke i tykkelse, samt redusere fine linjer og rynker. 

Antall behandlinger som er nødvendig, avhenger av problemet som behandles. En kur på 4-6 behandlinger med et intervall på 6-8 uker anbefales for et optimalt resultat.

Huden kan føles litt hoven og vil se litt rød ut et par dager etter microneedlingen. Det kan også føles som at huden flasser litt og det anbefales å bruke godt med anbefalt reparerende krem og solkrem. Du kan likevel gå på jobb neste dag

Vil du vite mer? Send oss en melding for mer informasjon og timebooking.

Bestill time - FYLL UT SKJEMA UNDER