Leppefiller Leppefiller

Behandlinger

Vil du vite mer? Send oss en melding for mer informasjon og timebooking.

Leppefiller volum og kontur

Leppefiller er den mest populære fillerbehandlingen som gjøres. Ønsker du å “plumpe” opp leppene, gi dem mer kontur eller tilføre tapt volum er leppefiller med blant annet Restylane den perfekte behandlingen for å oppnå ønskede
resultater. 

Fillere i lepper gir mer volum til leppene, hvor mye som injiseres avhenger av ditt ønske om volum, form og fasong. Behandling med leppefiller brukes også til å definere leppekonturene, korrigere munnvikene for å få et gladere uttrykk og rynkebehandling for å redusere de små rynkene rundt munnen. 

Har du naturlig en smal overleppe kan leppefiller også kombineres med en ”Lipflip”, som innebærer en muskelavslappende injeksjon i kanten på overleppen for å forhindre at overleppen blir smalere når du smiler. 

Fillere brukes for volum og konturering av lepper. Den brukes også til å redusere rynker og linjer i ansiktet, fylle tåredråpen, bygge kinnben og hake, korrigering av generelle og spesifikke asymmetrier, nesekorreksjoner, hudforyngelse m.m. I behandling med filler er det derfor viktig med en grundig forståelse av ansiktsanatomien og analyse av volumtap for å ivareta dine ønsker og behov.

Behandlingen tar vanligvis 30 minutter. Området som skal behandles desinfiseres først for å unngå at bakterier trenger inn i huden. Deretter skjer injiseringen med en spiss eller butt nål. Hvilken mengde som injiseres og hvilken metode som brukes avhenger av området som behandles og dine ønsker.

Jeg bruker ulike teknikker avhengig av dine ønsker for volum og form. Teknikken bestemmes under behandlingen og noen ganger gjøres en kombinasjon.

Ønsker du å “plumpe” leppene utføres behandlingen med flere stikk, mens
behandlingen gjøres med butt nål hvis ønske er å gjenopprette tapt volum.
Fillere som brukes inneholder en liten dose lidokain (bedøvelse), som gir en rask smertelindring rett etter injisering og noen timer etter. Du kjenner det første nålestikket og en følelse av at det sprenger når geleen injiseres. Når bedøvelsen går ut etter noen timer kan det føles ømt på det behandlede området.

Ved volum i lepper påsmøres en bedøvelseskrem som får virke en stund før behandlingen hvis du ønsker det.

Jeg er opptatt av dine behov, det er viktig at du etter behandlingen føler deg som en forfinet utgave av deg selv med et naturlig og pent resultat.

Resultatet ses øyeblikkelig etter behandlingen, men blir bedre i løpet av de neste ukene.

Effekten er langvarig, men ikke permanent, da filleren brytes gradvis ned i kroppen. Varigheten er fra 6-12 måneder (noen områder lengre), i gjennomsnitt ca 8 måneder.

De vanligste bivirkninger er hevelse og blåmerker i behandlingsområdet, dette forsvinner vanligvis i løpet av noen dager. Ved injeksjon av leppefiller kan du kjenne klumper i leppene etterpå, dette kan trygt masseres ut for å få en jevnere fordeling av produktet i leppens hulrom.

Har du tidligere hatt en allergisk reaksjon på noen av innholdsstoffene, er gravid eller ammende skal du ikke behandles. Det finnes visse sykdommer og tilstander som er kontraindisert for behandling med fillers.

Du blir alltid bedt om å fylle ut helseopplysningsskjema når du kommer til time, her går vi igjennom din medisinske historie slik at du kan føle deg trygg på at behandlingen passer for deg.

Vil du vite mer? Send oss en melding for mer informasjon og timebooking.

Bestill time - FYLL UT SKJEMA UNDER