Fettreduksjon med enzymer Fettreduksjon med enzymer

Behandlinger

Vil du vite mer? Send oss en melding for mer informasjon og timebooking.

Fettreduksjon med pbserum

pbserum er en enzymbehandling som består av lipase, kollagenase og lyase i ulike styrker, i kombinasjon med hyaluronsyre. Serumbehandlingen bryter ned fettstoffer og polysakkarider og stimulerer til ny collagensyntese. Dette gjør behandlingen svært effektiv på overskuddsfettansamlinger. Den kan brukes i kinn, på hals og dobbelthake. Fettposer/ødemer under øynene. Redefinering av kjevelinje. Fjerning av lokale fettansamlinger på bestemte områder som f.eks mage, lår og rompe. Serumet er 100% biologisk og inneholder ingen legemidler eller tilsetningsstoffer.

Behandlingen tar vanligvis mellom 30-45 minutter. Området som skal behandles desinfiseres først for å unngå at bakterier trenger inn i huden. Deretter skjer injiseringen med en svært tynn nål i ulike lag i fettvevet og i huden. Hvilken mengde som injiseres og hvilken teknikk som brukes avhenger av området som behandles.

Unngå fysisk aktivitet de neste 24-48 timer etter behandlingen. Reduser inntak av karbohydrater. Bruk solkrem. Ikke bruk svømmebasseng eller badstu.

Resultatet ses tidligst 10 dager etter behandlingen, men blir bedre i løpet av de neste ukene. Best resultat oppnås etter 3 behandlinger med 14 dagers mellomrom. Jeg er opptatt av dine behov, det er viktig at du etter behandlingen føler deg som en forfinet utgave av deg selv med et naturlig og pent resultat. Effekten er langvarig, men fettannsamlingene vil øke igjen om du går opp i vekt. Etterkontroll gjøres etter 6 uker og 6 måneder.

De vanligste bivirkninger er rødhet og hevelse og i sjeldnere tilfeller noe smerte og ubehag i behandlingsområdet, dette forsvinner vanligvis i løpet av 4-72 timer.

Har du tidligere hatt en allergisk reaksjon på noen av innholdsstoffene, er gravid eller
ammende skal du ikke behandles. Det finnes visse sykdommer og behandlinger som er
kontraindisert for behandling med pbserum.
Du blir alltid bedt om å fylle ut helseopplysningsskjema når du kommer til time for
fettreduksjon, her går vi igjennom din medisinske historie slik at du kan føle deg trygg
på at behandlingen passer for deg.

Vil du vite mer? Send oss en melding for mer informasjon og timebooking.

Bestill time - FYLL UT SKJEMA UNDER