Ansiktsskulpturering med filler Ansiktsskulpturering med filler

Behandlinger

Vil du vite mer? Send oss en melding for mer informasjon og timebooking.

Ansiktsskulpturering med filler

Kvinner ønsker ofte å fremheve sine feminine trekk ved å fremheve kinnben, mens menn ofte ønsker å bygge kjevelinjen for å forsterke sine maskuline trekk. 

Volumfillere som f eks Restylane består av en krystallklar hyaluronsyre-gel som blant annet brukes for å bygge kinnben, hake, kjevelinje og korrigering av generelle og spesifikke asymmetrier. 

Med årene taper vi volum og kontur i ansiktet, med filler kan vi gjenskape det tapte volumet, gjenopprette kontur og oppnå et yngre utseende. I behandling med filler er det derfor viktig med en grundig forståelse av ansiktsanatomien og analyse av volumtap for å ivareta dine ønsker og behov.

Behandlingen tar vanligvis mellom 20-30 minutter. Området som skal behandles desinfiseres først for å unngå at bakterier trenger inn i huden. Deretter skjer injiseringen med en spiss eller butt nål. Hvilken mengde som injiseres og metode som brukes avhenger av området som behandles. 

Volumfillere som brukes inneholder en liten dose lidokain (bedøvelse), som gir en rask smertelindring rett etter injisering og noen timer etter. Når bedøvelsen går ut etter noen timer kan det føles ømt på det behandlede området.

Jeg er opptatt av dine ønsker og behov, det er viktig at du etter behandlingen føler deg som en forfinet utgave av deg selv med et naturlig og pent resultat. 

Ved ansiktsskulpturering gjenopprettes ansiktsvolum og dine ansiktstrekk blir mer definert. Ansiktet får et naturlig løft. 

Resultatet ses øyeblikkelig etter behandlingen, men blir bedre i løpet av de neste ukene. 

Effekten er langvarig, men ikke permanent, da filleren brytes gradvis ned i kroppen.
Varigheten er fra 6-18 måneder, i gjennomsnitt ca 12 måneder.

De vanligste bivirkninger er hevelse og blåmerker i behandlingsområdet, dette forsvinner vanligvis i løpet av noen dager.

Har du tidligere hatt en allergisk reaksjon på noen av innholdsstoffene, er gravid eller ammende skal du ikke behandles. Det finnes visse sykdommer og tilstander som er kontraindisert for behandling med fillers.

Du blir alltid bedt om å fylle ut helseopplysningsskjema når du kommer til time, her går vi igjennom din medisinske historie slik at du kan føle deg trygg på at behandlingen
passer for deg.

Vil du vite mer? Send oss en melding for mer informasjon og timebooking.

Bestill time - FYLL UT SKJEMA UNDER